OVER

Waarom

Home / OVER

Presto film bestaat om uw verhaal te vertellen en zo de verbinding tussen u en uw klant, collega of medewerker sterk te verankeren. We zijn een full service productiebedrijf voor film, video, commercials, online content en digitale media, en specialiseren ons in corporate storytelling. We maken films die zich kenmerken door een heldere boodschap, strak en functioneel vormgegeven en met een knipoog naar drama. Met inmiddels al 10 jaar ervaring in ons vak zijn we in staat om content te creëren die niet alleen prachtig is, maar ook doeltreffend en kostenefficiënt.

Klik hier voor meer informatie

Presto Film maakt naast opdrachtwerk ook fictie films met een scherp randje over maatschappelijke thema’s. Waarom? Omdat we dat belangrijk vinden. Het blootleggen en aankaarten van misstanden met een open visie waarbij we een waardige, compassievolle en integere portrettering van mensen en zaken van essentieel belang vinden. Maar waarbij we ook niet schuwen om soms te ontwrichten en te provoceren.
We maken hoogwaardige producties met oog voor detail en een uitgesproken stijl, waarbij de commerciële waarde en de cathartische functie die film heeft nimmer uit het oog verloren wordt. Presto Film heeft daarnaast het vrije woord in hoog vaandel en steunt en ontwikkelt projecten die de debatcultuur en vrij taboeloos denken bevordert.

LinkedIn YouTube